top of page

NATISHA HART

Founder & General Manager

Hallo! Ik ben Natisha.
Zo'n 20 jaar geleden begon ik mijn carrière als gediplomeerd massagetherapeut in het Marriot Hotel op Aruba.
Vanwege mijn brede interesse op het gebied van schoonheidsverzorging ben ik mij verder gaan ontwikkelen en ben ik ook gediplomeerd visagist en schoonheidsspecialist geworden. 

Het is een prachtig vak dat continue in beweging is en innovaties elkaar keer-op-keer weer opvolgen. Ik vind het daarom erg belangrijk om op de hoogte te blijven van al die vernieuwingen en volg ik regelmatig een cursus op het gebied van gezicht-, lichaam- en huidverzorging. Op deze manier kan ik mijzelf blijven ontwikkelen en ben ik in staat om iedere klant het beste advies en de perfecte service/ behandeling te verlenen die zij verdienen. Ik streef ernaar om jou zelfverzekerd en met een stralend verzorgde huid voor de dag te laten komen. 

Mijn gedrevenheid is niet onopgemerkt gebleven.
Zo ben ik ambassadeur geworden van Decaar en geef ik op het hoofdkantoor maandelijks trainingen aan
specialisten uit het hele land. Op deze manier blijven zij op de hoogte van alle innovaties en technieken die zij kunnen toepassen in de salon. Je kan mij op Instagram  volgen of mijn Facebook pagina liken om op de hoogte te blijven van allerlei interessante ontwikkelingen. 

Na jaren van dromen over een eigen salon, kreeg ik in het voorjaar van 2016 de kans om start gegaan op de locatie van HealthCity Amstelveen Zuid. Na 4 jaren met heel veel plezier daar te hebben gewerkt, een ontzettend mooie klantenkring te hebben opgebouwd en vele leuke contacten heb gemaakt werd het tijd voor grotere dromen...

 

Inmiddels heb ik een grotere salon geopend waar je ook terecht kan voor bindweefselmassages en laser ontharen.
Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen?
Dan zie ik je graag in mijn Skin Studio aan de Vijverlaan 2 te Amstelveen.

Tot ziens!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page