top of page
Hifu-Natisha Skin Studio

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, daarmee is een HIFU Behandeling een niet-chirurgische facelift. Een niet-chirurgische facelift is een combinatie van niet-invasieve of minimaal invasieve huid verjongende behandelingen bedoeld om de ouder wordende en beschadigde huid op te frissen. De High Intensity Focused Ultrasound behandeling wordt uitgevoerd met de HIFU 3D. Bij de HIFU behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen diep in de huid gestimuleerd wordt. De HIFU behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. De behandeling biedt een direct liftend effect, en zorgt voor een strakker gezicht, kaaklijn en onderkin. Bovendien worden de nek, hals en decolleté gelift. 

Rimpels worden verminderd en de kaak en wenkbrauwen worden gelift. Voor een optimaal resultaat worden onderhoudsbehandelingen aangeraden.
Na 3 maanden worden resultaten zichtbaar, deze resultaten kunnen doorwerken tot wel 12 maanden. Het betreft een zeer nieuwe technologie voor facelifting en huidverjonging.

Wanneer de behandeling wordt uitgevoerd richt de energie zich op het doelweefsel waardoor de groei van collageen gestimuleerd wordt. Dit betreft een zeer veilig methode, de omliggende zenuwen en bloedvaten worden niet beschadigd.
Het HIFU apparaat vernietigt, met behulp van ultrageluidsgolven, vet. Door vetcellen op een selectieve manier te verwijderen verbeter je lichaamscontouren. Deze nauwkeurige methode brengt geen schade aan, aan omliggende weefsels. 

Natisha Skin Studio - Hifu
Algenpeeling Decaar Natisha skin studio

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

De DÉCAAR Algen peeling werkt van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid. 

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken.
Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

 • Rimpels en lijnen.

 • Acne & de vette huid.

 • Droge huid.

 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.

 • Couperose.

 • Rosacea.

 • Littekens.

 • Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen peeling?

 • De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.

 • De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.

 • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.

 • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.

 • Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces. 

De DÉCAAR Algen peeling mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde DÉCAAR-specialisten.

bottom of page